Wednesday, June 27, 2007

taticule,cum se numeste copacul care face grindina?




Pe douazeci si ceva,adica ieri,lumea s-a fiert laropriu in cloaca bucurestiului.
Ieri,5 tineri din localitatea bran au plecat pe canicula,la ora 12, spre valea Gaura.Au urcat pana s-au deshidratat si au primit un telefon care ii anunta ca in valea Caraiman 2 turiste americance au fost ucise de urs,si ca acel urs se indrepta spre locul unde se afla ei.
Aseara cei 3 visini din fata casei au facut in loc de fructe roshii acrisoare boabe albe de grindina.
Nasuri roshii si piele intinsa,umeri roshii si piele intinsa,picioare roshii si piele epilata.Asta s-a intamplat la coaforul dintr-un oras preistoric,unde domnea atemporalitatea.Orasul se numeste Copilul cu par si este renumit pentru sistemul ingenios de transfuzie a sangelui si pentru locuitorii costume care evadeaza din spitale cu seringile infipte in brat..Daca doriti sa il vizitati,il puteti gasi in desertul lui R.
Intalniri romantice la capitze de fan si sedinte hedoniste,toate au fost descompuse printr-o prisma de cristale fine............dar nu au putut face rost,asa ca s-au recompus la loc in lumina alba.
That's life,one dice/C'est la vie ma chery.............
Have a sniff.......

Stirile continua .nu uitati urmariti observatorul de bran prezentat de subsemnata,alice,bogdan,remus si monica.Stirile sportive va vor fi prezentate de ada si cristi neagoe iar prognoza meteo de dragosh.

No comments: